Online section button
face-to-face section button

Formació a empreses

GESTIÓ INTEGRAL DE FORMACIÓ:

 

Fabra Formació l'assessora en el disseny i planificació del Pla de Formació de la seva empresa, associació, entitat, etc... Realitzem totes les gestions perquè no s'hagi de preocupar per la formació dels seus treballadors/es, associats o col·lectiu.

 

Els tràmits que realitzem són:

 

ü Estudi personalitzat de necessitats formatives.

 

ü Gestió de les accions formatives.

 

ü La impartició de les accions formatives.

 

ü Gestió per a la bonificació dels cursos a través de “Fundación Tripartita para el Empleo” (si s'escau).

 

ü Tutorització i resolució de dubtes relacionats amb les accions formatives.

 

 

METODOLOGIA:

 

Fabra Formació, posa a disposició diferents metodologies de formació:

 

ü Presencial.

 

ü In-company.

 

ü Semi presencial.

 

ü A distància.

 

ü On-line. 

 

Ens adaptem a les necessitats dels diferents clients, podent realitzar i programar diferents cursos personalitzats i a mida.

 

 

FORMACIÓ BONIFICADA:

 

La formació bonificada té per objectiu la formació permanent i el reciclatge dels treballadors assalariats, mitjançant l'adquisició i millora de les competències i qualificacions professionals. És un crèdit que cada empresa disposa per a la formació dels seus treballadors, sempre i quant cotitzin a la Seguretat Social per contingències de formació professional.

 

En aquests casos, totes les empreses tenen assignats uns crèdits per a la formació dels seus treballadors. L'import d'aquests crèdits depèn de les cotitzacions i del nombre de treballadors que tingui l'empresa i pot fer-se efectiu mitjançant l'aplicació de bonificacions a la Seguretat Social, una vegada realitzades les accions formatives.

 

Els únics requisits són, estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social, adherir-se al conveni d'empreses de Fabra Formació, S.C.P., (de forma gratuïta) i realitzar amb aprofitament les accions formatives. L'empresa es pot bonificar l'import de la formació rebuda, a través del butlletí de cotització a la Seguretat Social des del mes en què finalitza el curs, i en tot cas abans que acabi l'any.

 

El crèdit de la formació no és acumulable, de manera que si no es fa servir en formació en l'any en curs es perd, ja que l'any vinent hi ha un altre crèdit de formació disponible per a l'empresa.

 

Fabra Formació com a entitat organitzadora s'encarrega de la comunicació i de la gestió de la formació a la FTFE, mitjançant l'aplicatiu de gestió que disposa la Fundació i de tots els requeriments necessaris per a dur a terme cada grup i acció formativa.

 

 

COFINANCIACIÓ PRIVADA:

 

S'ha de tenir en compte que en les accions formatives bonificables:

 

ü Les empreses hauran de participar en el finançament dels costos de formació en una quantia mínima, determinada a través d'un percentatge de cofinançament.

 

ü Aquest percentatge pot ser satisfet per l'empresa a través dels "costos de personal", corresponents als costos salarials dels treballadors que reben, tota o part de la formació, en la seva jornada de treball.

 

ü A tenir en compte també que la diferència entre el cost de la formació i la bonificació aplicada, constitueix l'aportació privada realitzada per l'empresa. 

 

ü La comprovació del compliment d'aquesta exigència es realitzarà un cop finalitzada la formació corresponent a tot l'exercici.

 

 

PIF (PERMÍS INDIVIDUAL DE FORMACIÓ):

 

Fabra Formació també orienta i assessora sobre la possibilitat dels treballadors de la seva empresa en acollir-se a un PIF (Permís Individual de Formació), per el qual l'empresa autoritza a un treballador per a què disposi d'hores laborals per realitzar una formació, a fi d'afavorir el seu desenvolupament professional i personal.

 

Les empreses podran finançar els costos salarials corresponents als permisos individuals de formació que concedeixin als seus treballadors, amb el crèdit anual de bonificacions per a formació i amb el crèdit addicional.

 
Per obtenir més informació, si us plau, contacta amb nosaltres.

Notícies

BON NADAL I PRÒSPER ANY 2018

JA TENIM AQUÍ LA NOVA PROPOSTA DE CASALS DE NADAL

ENS TROBAREU A LA FIRA DE SANT MIQUEL. 28/09 A 01/10 

DESCOMPTE PER A TITULARS DEL CARNET JOVE

AGENDA CURSOS SETEMBRE I OCTUBRE 2017

cursos setembre octubre fabra formacio

NOVES EXTRAESCOLARS

PEL CURS 2017-2018

JORNADES ROBOSCIENCE - TORREFARRERA 2017

Si tens entre 9 i 16 anys vine a les Jornades RoboScience: robòtica, disseny impressió 3D, videojocs i ciència. Mesos juliol i agost. A les nostres instal·lacions de Torrefarrera

campus jornades taller educacio roboscience lleida torrefarrera robotica estiu 2017 impresora 3D videojocs