Avís legal.

 

TITULAR DE LA PÀGINA WEB.

 

En compliment del que es preveu en l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, es posa de manifest que les dades d’identificació del titular de www.fabraformacio.com  són:

Denominació social: FABRA FORMACIÓ, S.C.P.

CIF: J25784745

Domicili social: Complex La Caparrella, Edifici CEEI Lleida, 2.8 i 2.9; 25192 Lleida 

Telèfon: +34 617 34 43 23

Adreça de correu electrònic general: fabra@fabraformacio.com

FABRA FORMACIÓ opera en el mercat sota la marca Fabra Formació.

 

TERMES D’ÚS.

 

FABRA FORMACIÓ, S.C.P.es titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial reflectits en www.fabraformacio.com  , així com de tots els elements continguts en aquest. L’usuari es compromet a respectar aquests drets.

La utilització o la publicació, parcial o total, amb finalitats comercials, de qualsevol contingut de la web www.fabraformacio.com  està estrictament prohibida sense autorització prèvia a FABRA FORMACIÓ, S.C.P. Està prohibit, també, modificar o suprimir material o continguts els drets dels quals es reserva FABRA FORMACIÓ, S.C.P.

Els encarregats de llocs web que creïn enllaços amb la web de www.fabraformacio.com  han d’informar a FABRA FORMACIÓ, S.C.P. per escrit al domicili social indicat en la identificació del titular del lloc web d’aquest avís legal. Aquestes connexions no implicarà cap mena d’associació o participació amb les entitats connectades. FABRA FORMACIÓ, S.C.P. es reserva el dret a denegar aquest accés en qualsevol moment.

En el cas que qualsevol usuari de la web www.fabraformacio.com  entengués que el contingut o els serveis prestats per les pàgines enllaçades són il·lícits, vulneren valors o principis constitucionals, o lesionen béns o drets del propi usuari o d’un tercer, es prega que el comuniquin per escrit al domicili social indicat en la identificació del titular del lloc web d’aquest avís legal.

FABRA FORMACIÓ, S.C.P. no serà responsable, en cap cas, pels danys i perjudicis de qualsevol tipus derivats de la falta de lectura d’aquest avís, o de l’incompliment de les obligacions específiques en les condicions establertes en aquest. El visitant respondrà dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a la web www.fabraformacio.com

 

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES.

 

Serà aplicable la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Lleida.

ACCEPTACIÓ DE RESPONSABILITAT PER PART D’USUARI.

 

L’ús de la web www.fabraformacio.com  propietat de FABRA FORMACIÓ, S.C.P. implica l’acceptació dels seus “Termes d’ús” que s’han detallat anteriorment.

 

 

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)