Formacions en Prevenció de Riscos Laborals i Emergències

Forma els/les teus/ves treballadors/es en matèria de prevenció de riscos laborals en qualsevol sector i lloc de treball.

 

Les formacions realitzades al sector del metall i al sector, són impartides per Fabra Formació i certificades per RISK XXI, empresa de Servei de Prevenció Aliè (SPA) i entitat homologada per:  

 

 

Les formacions compleixen l'establert en el Capítol XVIII del IV del Conveni Col·lectiu Estatal de la Industria i la Tecnologia i els Serveis del Sector Metall (CEM) i tal i com ho recull el VI Conveni General de la Construcció.

 

DESCARREGA'T AQUÍ EL NOSTRE CATÀLEG FORMATIU

EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

 

 

I AQUÍ EL NOSTRE CATÀLEG FORMATIU

EN EMERGÈNCIES I / O EQUIPS DE PRIMERA INTERVENCIÓ

 

 

 

Fabra Formació realitza la formació a l'alumne, l'expedició del corresponent diploma acreditatiu i en el cas que s'escaigui, la gestió de la formació a través de "Fundación Estatal Laboral para el Empleo".

  

Totes aquelles empreses, professionals, treballadors i persones interessades en realitzar aquest curs/os o ampliar la informació, poden posar-se en contacte en nosaltres a través del número de telèfon 873 45 18 48 o del correu electrònic fabra@fabraformacio.com

 

 

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)