Treballa amb nosaltres

Vols pertànyer a l'equip de Fabra Formació?

 

A Fabra Formació som un gran equip de persones dinàmiques, amb iniciativa, imaginació, proactives, simpàtiques, resolutives i amb empatia, som professionals amb diferents habilitats, personalitats i formació.

 

Si vols treballar amb nosaltres, omple el formulari i envia'ns el teu CV a fabra@fabraformacio.com

 

 

VOLEM COMPTAR AMB TU!

Formulari

Por favor inserta el código:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Aquest formulari envia una sol·licitut a Fabra Formació. No hi ha informació emmagatzemada al nostre servidor web. A més de les dades del propi formulari, la teva adreça IP i la data s'enregistraran a la capçalera del correu electrònic. La informació serà únicament utilitzada per contactar amb tu.

Un cop rebut el seu CV per correu electrònic.

Segons l'establert pel nou reglament europeu de (UE) 2016/679 (RGPD), totes les dades facilitades per vostè en el seu CV seran tractades amb estricta confidencialitat. En virtut de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002 (LSSICE). L'informem que totes les dades que vostè ens facilita en el seu CV seran incloses en un fitxer de dades personals (PERSONAL CONTRACTAT) de responsabilitat de Fabra Formació, S.C.P. pel seu tractament amb la finalitat d’organització i gestió de les activitats, formacions, tallers, activitats extraescolars o esdeveniments i per mantenir-lo informat de les novetats relacionades amb la companyia. 

Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició  a la qual haurà d’adjuntar una fotocòpia del DNI, dirigint-se per correu electrònic a fabra@fabraformacio.com. 

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)