TÈCNIC EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS. RECURS PREVENTIU.

Duració: 60 hores - Import: 240 €

 

El Curs Tècnic en prevenció de riscos laborals, té l'objectiu de facilitar a l'alumne les competències necessàries a l'àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals relacionades amb l'exercici específic de la figura del Recurs Preventiu, segons la Llei de PRL 31/1995 i el RD. 39/1997 Reglament dels serveis de prevenció. La presència del Recurs Preventiu és obligatòria en una sèrie de determinades situacions laborals: sempre que els riscos es puguin veure agreujats o modificats en el desenvolupament del procés o l'activitat i que facin necessari el control de la correcta aplicació dels mètodes de treball; quan es realitzin processos perillosos o amb riscos especials o quan la necessitat de la presència esmentada sigui requerida per la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

 

A la feina, cap risc. 

 

Només necessitaràs un ordinador, una tablet o un mòbil amb connexió a internet.

 

 

Dirigit a

Si ets tècnic o responsable d'alguna àrea de l'empresa que necessita adquirir o perfeccionar els coneixements en relació amb la prevenció de riscos laborals i els sistemes de gestió, aquest és el teu curs.

A més, aquest curs és ampliable a qualsevol personal el lloc de treball del qual estigui vinculat a possibles riscos laborals.

Aquest curs es podran beneficiar els treballadors de tots els sectors econòmics, exceptuant el sector metall i el sector construcció (consulta'ns si formes part d'un d'aquests sectors).

 

Professorat

Disposaràs de l'acompanyament d'un/a tutor/a amb el títol de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals amb les tres especialitats.

 

Metodologia

 

100% online.

  • Inicia el curs quant desitgis, tindràs accés 3 mesos a la nostra plataforma online, per què puguis realitzar el curs al teu ritme (**), durant les 24 hores del dia i els 7 dies a la setmana.
  • En finalitzar cada unitat trobaràs exercicis pràctics i un test d'autoavaluació i en acabar l'acció formativa l'alumne haurà de superar un test final on s'avaluaran els coneixements adquirits.

 

(**) Passat aquest període, si desitges continuar accedint al curs, hauràs de contactar de nou amb nosaltres.

 

Informació del curs

 

  • 100% online. 
  • Duració: 60 hores
  • Preu: 240 € (*)

 

(*) El preu no inclou la gestió i la bonificació de la formació a través de FUNDAE, en cas de tenir interés en obtenir-la, demani'ns pressupost especific. En cas de contractació de més de 5 persones, demani pressupost a mida.

Passos a seguir per tal de formalitzar la teva matrícula: 

 

  1. Confirmació del curs mitjançant el formulari d'inscripció. 
  2. Fabra Formació t'enviarà, en un període màxim de 4 dies, per correu electrònic: les claus personals d'accés, la guia didàctica de l'alumne/a i la guia virtual perquè puguis navegar dins la plataforma sense cap problema.
  3. L'enllaç de connexió per accedir a la nostra plataforma pròpia de formació online és la següent:  http://campuselearning.fabraformacio.com
  4. Realització del curs per part de l'alumne/a, avaluacions i exàmen final. Mentrestant, tindràs un/a tutor/a especialitzat/da en el tema formatiu, que t'acompanyarà individualment en tot el procés de formació per aconseguir un resultat final òptim.
  5. A la finalització del curs y una vegada superades les avaluacions y l'examen final, Fabra Formació entregarà a l'alumne/a el diploma acreditatiu conforme ha realitzat la formació. 

Si necessites resoldre qualsevol dubte o necessites algun aclariment més, no dubtis contactar amb nosaltres mitjançant:

 

 Si estàs buscant altres cursos, no t'oblidis de visitar els nostres catàlegs.

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)