Catalog acces button
acces campus button

Formació online

L'E-learning és una eina bàsica per a la formació contínua, facilita la formació a persones, que per raons d'activitat laboral, estudis, lloc de residència, edat o que per qualsevol motiu personal, volen compaginar les seves obligacions amb altres activitats socials o familiars. 

  

L'alumne pot realitzar un curs des de qualsevol lloc, l'únic que necessita és un dispositiu amb connexió a Internet i li permet decidir on, quan i com estudiar, oferint flexibilitat horària i facilitat en la seva pròpia planificació del treball. 

 

Amb la formació online, tot el procés formatiu es realitza dins del Campus Virtual de Fabra Formació.


ELS NOSTRES RECURSOS DIDÀCTICS

 

Els elements que s'utilitzen en la metodologia online són diversos i canvien segons el programa formatiu. Però, de forma general destaquem:

 

ü Continguts Interactius Multimèdia (CMIs). 

 

ü Casos i exercicis pràctics.

 

ü Continguts en format PDF.

 

ü Tutories.

 

ü Fòrums de debat temàtics.

 

ü Biblioteca online.

 

ü Correu electrònic.

 

ü Xat entre alumnes del mateix curs.

 

ü Centre d'atenció a l'usuari.

 

 

ELS NOSTRES TUTORS

 

Fabra Formació disposa d'especialistes en cada matèria, els quals denominem tutors, cada un d'ells és especialista en la matèria formativa que imparteix, i compta amb l'experiència docent i laboral contrastada en empreses de diferents sectors d'activitat.

 

A més, els nostres docents tutoritzen i coordinen cada curs, al igual que avaluen individualment el nivell assolit per cada alumne en cada matèria.

 

És la persona que acompanya a l'alumne de forma individual en tot el procés formatiu per aconseguir un resultat final òptim.

 

 

ELS NOSTRES CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ

 

Tots els Cursos d'Especialització que van precedits d'un codi (UF ...) formen part d'un Certificat de Professionalitat i estan ajustats a la normativa que els regula.

 

 

MOBILE LEARNING

 

Per accedir al Campus Virtual de Fabra Formació, també es pot fer des d'una tablet o Smartphone amb connexió a internet.

 

Quan l'alumne hi accedeix apareix de manera directa la versió mòbil de Campus Virtual, en el qual té les mateixes prestacions que en la versió PC, però adaptades a aquest tipus de dispositiu.

 

 

CURSOS ONLINE PER ÀREES

 

Fabra Formació posa a disposició un ampli catàleg de continguts interactius multimèdia, de cursos d'especialització i d'idiomes en modalitat online, ajustat a les necessitats professionals del mercat.

 

Les àrees dels cursos d'especialització són:

 

ü Administració i gestió.

 

ü Agricultura.

 

ü Arts gràfiques.

 

ü Comerç i màrqueting.

 

ü Edificació i obra civil.

 

ü Gestió de qualitat.

 

ü Hostaleria i turisme.

 

ü Idiomes (adaptats al Marc Europeu).

 

ü Informàtica i comunicacions.

 

ü Sanitat.

 

ü Seguretat i medi ambient.

 

ü Serveis socioculturals.

 

 

PASSOS A SEGUIR

 

1. Diga'ns quin curs vols realitzar (pots consultar també el catàleg de cursos en aquest enllaç: http://catalegonline.fabraformacio.com)

 

2. T'enviem tota la informació que necessitis: objectius, continguts del curs, nombre d'hores i pressupost.

 

3. Realització de matrícula, on t'enviarem les claus personals d'accés i la guia de l'alumne per a que puguis accedir a la teva pròpia aula virtual, des de la nostra pàgina web i des d'aquest enllaç:  http://campusonline.fabraformacio.com

 

4. Realització del curs per part de l'alumne, avaluacions i examen final.

 

5. A la finalització del curs i un cop superades les avaluacions i examen final, Fabra Formació entregarà a l'alumne un diploma acreditatiu, conforme ha realitzat amb aprofitament la formació, i si s'escau realitzarà la documentació necessària per tal que l'empresa es pugui bonificar l'acció formativa.

 


Per obtenir més informació, si us plau, contacta amb nosaltres.

Notícies

BON NADAL I PRÒSPER ANY 2018

JA TENIM AQUÍ LA NOVA PROPOSTA DE CASALS DE NADAL

ENS TROBAREU A LA FIRA DE SANT MIQUEL. 28/09 A 01/10 

DESCOMPTE PER A TITULARS DEL CARNET JOVE

AGENDA CURSOS SETEMBRE I OCTUBRE 2017

cursos setembre octubre fabra formacio

NOVES EXTRAESCOLARS

PEL CURS 2017-2018

JORNADES ROBOSCIENCE - TORREFARRERA 2017

Si tens entre 9 i 16 anys vine a les Jornades RoboScience: robòtica, disseny impressió 3D, videojocs i ciència. Mesos juliol i agost. A les nostres instal·lacions de Torrefarrera

campus jornades taller educacio roboscience lleida torrefarrera robotica estiu 2017 impresora 3D videojocs