OFFICE 365 PER A EMPRESES I MICROSOFT TEAMS

Duració: 300 hores - Import: 240€

 

Microsoft Office 365 per a empreses és un servei de subscripció basat en el núvol que reuneix diverses eines corporatives per treballar en equip de manera remota. En combinar les millors aplicacions de la seva categoria, com Excel i Outlook, amb serveis al núvol, com OneDrive i Microsoft Teams, i amb serveis de seguretat empresarial i protecció de la informació, Microsoft 365 és l'única eina col·laborativa que necessita qualsevol empresa en l'actualitat.

 

Et presentem el Curs de Microsoft Office 365 per a empreses, amb el qual aprendràs a crear fulls de càlcul, gestionar eficientment fitxers de text i bases de dades, gestionar imatges, emails, planificar l'activitat d'equips de treball, agendes i molt més. Tot des del teu ordinador i de forma remota. T'oferim un curs d'Office orientat a la pràctica professional i laboral per treure-li el màxim profit al teu paquet d'ofimàtica amb el qual podràs teletreballar eficientment i amb seguretat.

 

A més a més, aquest curs també està dissenyat perquè aprenguis a treballar amb Microsoft Teams des de nivell bàsic fins a avançat. És un curs tàctic i ràpid per iniciar ràpidament al teletreball en aquesta nova exigència del mercat laboral.

 

Coneixeràs el seu entorn de treball, com administrar grups, com administrar sales de converses, integrar aplicacions a Teams, opcions i molt més.

Segueix amb el teletreball igual com si et trobessis a l'oficina.

 

Només necessitaràs un ordinador, una tablet o un mòbil amb connexió a internet.

Acompanyament d'un/a tutor/a especialitzat/da en la matèria. 

Informació del curs

 

  • 100% online. 
  • Duració aproximada: 300 hores
  • Preu: 240 €
  • Amb la matrícula tindràs 6 mesos d'accés il·limitat al curs, per a poder realitzar tots els tests i exercicis del curs (*)
  • El curs disposa de gran quantitat d'exercicis i text d'autoavaluació on l'alumne/a practicarà autònomament i sempre pot consultar qualsevol dubte amb el/la tutor/a.

 

(*) Passat aquest període, si desitges continuar accedint al curs, hauràs de contactar de nou amb nosaltres.

Passos a seguir per tal de formalitzar la teva matrícula: 

 

  1. Confirmació del curs mitjançant el formulari d'inscripció. 
  2. Fabra Formació t'enviarà, en un període màxim de 4 dies, per correu electrònic: les claus personals d'accés, la guia didàctica de l'alumne/a i la guia virtual perquè puguis navegar dins la plataforma sense cap problema.
  3. L'enllaç de connexió per accedir a la nostra plataforma pròpia de formació online és la següent:  http://campuselearning.fabraformacio.com
  4. Realització del curs per part de l'alumne/a, avaluacions i exàmen final. Mentrestant, tindràs un/a tutor/a especialitzat/da en el tema formatiu, que t'acompanyarà individualment en tot el procés de formació per aconseguir un resultat final òptim.
  5. A la finalització del curs y una vegada superades les avaluacions y l'examen final, Fabra Formació entregarà a l'alumne/a el diploma acreditatiu conforme ha realitzat la formació. 

Si necessites resoldre qualsevol dubte o necessites algun aclariment més, no dubtis contactar amb nosaltres mitjançant:

 

 Si estàs buscant altres cursos, no t'oblidis de visitar els nostres catàlegs.

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)