Qui som i què fem?

Fabra Formació és una empresa especialitzada en la formació en diferents àmbits, tipologies i disciplines.

Accions formatives per a organitzacions empresarials, professionals i autònoms, entitats públiques i privades, associacions de joves, de dones i majors de 55 anys, col·lectius diversos, formació per a grups d'adults i per a particulars.

 

Formacions Homologades en Prevenció de Riscos Laborals (PRL) en el sector del metall i de la construcció, per la Universitat de Nebrija i 100% subvencionades pel SOC.

 

Activitats extraescolars i lúdiques per a nens i nenes de totes les edats, dels més petits als més grans. Disposem d'un ampli catàleg d'activitats amb més de 60 activitats.

Programem i dissenyem Casals i Parcs d'estiu, Nadal i Setmana Santa, Col·le juny,  Tallers per a grups infantils, joves i adults i de diferents tipologies, Xerrades per a adolescents, pares, mares, tutors i educadors i Escola de pares.

 

Programem, organitzem i dissenyem formació a mida segons les necessitats de cada col·lectiu.

 

Fabra Formació, posa a disposició diferents metodologies de formació en modalitat presencial, online, virtual i a distància.

 

Fabra Formació com a entitat Organitzadora, s'encarrega de la comunicació i de la gestió de la formació a la "Fundación Laboral para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

 

Som centre examinador ACTIC, Linguaskill i Microsoft Office Specialist Expert.

 

Entenem la nostra feina com un espai de formació educativa i d'aprenentatge que serveix per fomentar el desenvolupament de valors i actituds.

 

 

En parlem?

 

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)