Monitor/a de menjador escolar

Durada: 20 hores.

 

El monitor de menjador és el professional que treballa en les escoles i dona suport a les funcions educatives en l´espai de menjador i el de lleure.

 

Les seves funcions varien segons el centre educatiu i l'edat dels nens/es que atengui, les principals són: donar suport en l'educació dels hàbits alimentaris i d'higiene, vetllar per al compliment d'horaris, torns d'accés i sortida del menjador, manteniment del menjador, fomentar l'autonomia dels nens per a que mengin, dinamitzar espais d'oci i promoure la participació en jocs d´equip, entre altres.

 

 Objectius:

 

ü  Conèixer el menjador escolar en tot el seu àmbit educatiu així com el funcionament del mateix.

ü  Conèixer les diferents necessitats nutricionals en l'etapa escolar, com la importància d'una bona educació per la millora de la salut

ü  Saber el perfil que ha d'exercir professionalment el monitor de menjadors escolars.

ü  Donar a conèixer a l'alumnat els conceptes i recursos necessaris per desenvolupar les diferents tasques i la coordinació del menjador escolar.

 

ü  Garantir una qualitat en el servei i l'atenció pedagògica als nens i nenes.

 

 

  

Fabra Formació realitza la formació a l'alumne, l'expedició del corresponent diploma acreditatiu i en el cas que s'escaigui, la gestió de la formació a través de "Fundación Laboral para la Formación y el Empleo-FUNDAE".

  

Totes aquelles empreses, professionals, treballadors i persones interessades en realitzar aquest curs/os o ampliar la informació, poden posar-se en contacte en nosaltres a través del número de telèfon 873 45 18 48 o del correu electrònic fabra@fabraformacio.com

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)