Esportives

Karate, Judo o Taekwondo 

(ARTS MARCIALS)

 

Físicament parlant, les arts marcials desenvolupen al màxim totes les capacitats del cos: força, elasticitat, resistència, així com un desenvolupament harmònic i funcional de tot el seu organisme.

Practicar arts marcials augmenta la resistència cardiovascular i millora el to muscular.

Una de les seves principals avantatges a nivell físic és el notable augment de la flexibilitat, a causa de la varietat de moviments i girs que es treballen.

Les arts marcials, ajuden a controlar un conjunt de moviments bàsics i a desenvolupar la coordinació entre les parts del cos. 

Gimnàstica Rítmica

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, gimnàstica i dansa, així com l'ús de diversos aparells com la corda, l´anella, la pilota, les maces i la cinta. 

En aquest esport els exercicis es realitzen acompanyats de música per mantenir un ritme en els seus moviments, realitzant un muntatge amb o sense aparell. Es poden distingir dues modalitats: la individual i la grupal.

Patinatge

El patinatge sobre rodes és una disciplina on es combinen elements tècnics amb artístics (gimnàstica, música, coreografia, interpretació, mímica i ball).

Està considerat una de les disciplines esportives més completes, donada la seva facultat de treballar, a la vegada, les capacitats físiques, resistència, velocitat, flexibilitat, coordinació i equilibri.

 

És una activitat recreativa i alhora un esport que fusiona diversió i exercici físic al mateix temps.

Aeròbic Xic

L'aeròbic és una de les activitats lúdiques més divertides a introduir els alumnes en l'esport. L'aeròbic aposta per la diversió a través de la música, el ritme i l'exercici físic i ajuda al desenvolupament de l'autoestima i la seguretat en si mateix. 

 

Tot gira

(TALLER DE PSICOMOTRICITAT)

 

Els alumnes promouen l’expressió de les possibilitats motrius, emocionals, cognitives i relacionals a través del moviment del cos, tot millorant la relació i comunicació amb l’entorn que se’ls hi presenta. Cada vegada la societat és més conscient de la importància de tenir cura del propi cos. D’aquesta manera amb aquesta activitat els infants podran viure experiències que els ajudaran en el seu creixement com a persones, alhora que  tenen un primer contacte amb el treball corporal. 

Add info buttom. (Tot gira)

Fem esport!

(ACTIVITATS DE MULTIESPORT)

 

La iniciació a l'esport és el procés que contempla les primeres experiències i aprenentatges en aquest món. L'activitat fisicoesportiva durant la infància i joventut és un estímul indispensable per a un creixement, maduració i salut òptima, a més de ser un espai ideal per a la interacció social.

 

La pràctica esportiva, té una funció socialitzadora, el nen/a aprèn normes o regles del joc, actituds, estructura la seva imatge física, afavoreix actituds flexibles, solidàries i tolerants.

 

L'activitat inclou la pràctica de diferents actituds fisicoesportives, recreatives i introductòries al conjunt d'habilitats dels diferents esports. Pretén realitzar-se a com un hàbit de millora de la salut, com un mitjà d'integració i d'ocupació del seu temps lliure a través de programes d'oci i no de rendiment físic.

Add info buttom.

Movem el cos

Ballar, fer esport, fer exercici, en definitiva moure el cos es una part important per la vida diària d'un infant.

L'activitat fisicoesportiva durant la infància i joventut és un estímul indispensable per a un creixement, maduració i salut òptima, a més de ser un espai ideal per a la interacció social.

L'activitat inclou la pràctica de diferents actituds, jocs de moviment, jocs recreatius, balls i coreografies en grup.

L'activitat pretén realitzar-se a com un hàbit de millora de la salut, com un mitjà d'integració i d'ocupació del seu temps lliure a través de programes d'oci i no de rendiment físic.

Add info buttom.

Ioga Xic

Realitzar ioga fa que tota persona connecti amb el seu propi cos i descobreixi que pot fer, les seves sensacions, que experimentin estats diferents (estar actiu, expressar-se en veu alta, estar relaxat, concentrar-se i estar en silenci).


És un espai on se li permet a cada persona, somiar i créixer.

Add info buttom. (Ioga)

Escacs

activitats extraescolars escola infantil eso lleida escacs chess ajedrez

Es tracta d'un joc d'estratègia mil·lenari, que desenvolupa capacitats com la lògica i la combinatòria i que té l'atractiu d'esdevenir una batalla apassionant, en què cada jugada proporciona nous coneixements.

 

D'altra banda, quan es juga als escacs, d'entrada ja s'accepten unes normes establertes i així es promou la disciplina. La seva ment està més preparada per acceptar el fracàs i aprendre dels errors en el joc. Els alumnes exerciten un aspecte, i és que APRENEN A PENSAR DES DEL LLOC DE L'ALTRE, del contrincant. Això a la vida real ho han de fer molt sovint.

Add info buttom.

Futbol Sala

Consisteix en una activitat sana i divertida on l'alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del camp de joc, fomentant el respecte pels altres companys i  adquireix un major domini tècnic i tàctic del joc. El nen es familiaritza amb la pilota a partir d'exercicis de control, conducció, passi i recepció de la pilota, profunditat i desmarcatges, posicionament defensiu i ofensiu i, per descomptat, la preparació estratègica per a competicions.

Add info buttom.

DESTAQUEM

CONVOCÀTORIA ADA

Formació 100% subvencionada

ACTIC bàsic, mitjà, avançat, Word i  Excel bàsic i avançat, competències digitals bàsiques, entre altres....

FORMACIONS EN PRL I EMERGÈNCIES

FORMACIONS EN IGUALTAT I GÈNERE

FORMACIONS ONLINE 

PREPARACIÓ

ACTIC MITJÀ (100%online)

PREPARACIÓ 

ACTIC AVANÇAT (100%online)

PREPARACIÓ 

CATALÀ C2 (100%online)